Adviescommissie / Rommelmarkt

Adviescommissie


De adviescommissie van Euterpe zijn 6 enthousiaste mensen (4 mannen en 2 vrouwen) die de muziekvereniging met raad en daad bij staan en het hele jaar door diverse activiteiten organiseren om geld in het laatje van de muziekvereniging te laten rollen. Dit alles om bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe instrumenten, kleding en muziek mogelijk te maken.

 

Wat voor activiteiten worden er door de adviescommissie georganiseerd?

 

De zaterdag na Hemelvaart werd altijd de jaarlijkse rommel- en boekenmarkt gehouden. Deze vond ieder jaar plaats op het terrein aan de Halle-Nijmanweg 40 in Halle (Halle-Nijman). In Coronatijd is de opzet iets veranderd, er wordt nu regelmatig een rommelmarkt winkelverkoop gehouden in het pand aan de Dorpsstraat 72 in Halle.

Het hele jaar door worden hiervoor spullen ingezameld en daarna uitgezocht, gesorteerd,  in dozen gepakt, gestapeld etc.

 

Mocht u nog bruikbare spullen hebben, bijvoorbeeld boeken, kleine meubels, huisraad, kleding of speelgoed, bel gerust met Gerrit Legters: (06-134 463 27).  We maken graag een afspraak om de spullen bij u te komen ophalen. Ook op de Halse Dag (eerste zondag van september) zijn wij met een aantal kramen met mooie spullen aanwezig.

 

Bij de diverse concerten verzorgen wij de verloting.

 

Dit jaar zijn wij begonnen om met hulp van een creatieve vrijwilliger hele mooie vogeltaarten te maken die bij het najaarsconcert verkocht zijn. Ook heeft de adviescommissie een vrijdag in december deze taarten verkocht op de parkeerplaats bij Nijhof.

 

 

Voor met name de rommelmarkt hebben we heel veel vrijwilligers nodig. Gelukkig hebben we in de loop der tijd een erg leuke groep enthousiaste vrijwilligers opgebouwd die de diverse kramen willen bemannen en bevrouwen. We horen dan ook van iedereen dat het een erg leuke, gezellige en vrolijke dag is met veel saamhorigheid en natuurlijk een gezellige afsluiting. Mocht je zelf deze dag wel willen helpen of iemand weten die deze dag ook wel zou willen helpen, kun je even bellen of appen met Gerrie Maalderink (06-233 307 90) en dan zal zij je er meer over vertellen. Je bent van harte welkom om deel uit te maken van het enthousiaste team van vrijwilligers deze dag.

Voorzitter:

Han Lankhof (0314-631082)

Leden: 

Gerrie Maalderink (06-233 307 90)

Gerrit Legters      

Jan Berendsen  

Sandra Bruil