Adviescommissie / Rommelmarkt

Adviescommissie


De adviescommissie van Euterpe zijn een groep enthousiaste mensen die de muziekvereniging met raad en daad bij staan en het hele jaar door diverse activiteiten organiseren om geld in het laatje van de muziekvereniging te laten rollen. Dit alles om bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe instrumenten, kleding en muziek mogelijk te maken.

 

Wat voor activiteiten worden er door de adviescommissie georganiseerd?

 

Iedere eerste zaterdag van de maand wordt er een rommelmarkt winkelverkoop gehouden. Deze wordt gehouden in de winkel aan de Dorpsstraat 72 in Halle. Het hele jaar door worden hiervoor spullen ingezameld en daarna uitgezocht, gesorteerd,  in dozen gepakt, gestapeld etc. Op die manier verversen we onze voorraad steeds en blijft het telkens leuk om tussen de spullen te snuffelen. 

 

Iedere maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen er geschikte (schoon en bruikbaar) spullen worden gebracht aan de Halle-Nijmanweg 40 in Halle (Halle-Nijman). Bijvoorbeeld boeken, huisraad, kleding of speelgoed. Maar u mag ook bellen met Gerrit Legters (06-134 463 27) om een afspraak te maken om spullen bij u op te komen halen. 

 

Bij de diverse concerten verzorgen wij de verloting.

 

Voorzitter:

Han Lankhof (0314-631082)

Leden: 

Gerrit Legters      

Jan Berendsen